Pondělí – Kmínová s vejcem (1,3,9)

1. Cikánská pečeně, rýže (1)

2. Kuřecí nudličky s rokforovou omáčkouz, těstoviny (1,3,7)

3. Segedínský guláš speciál, houskový knedlík (1,3,7)

4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)

 

Úterý – Slepičí s nudlemi (1,3,7,9)

1. Sekaný máslový řízek, vařené brambory (1,3)

2. Vepřový tokáň, špagety, sýr (1,3,7)

3. Valašské žebírko, rýže (1)

4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)

 

Středa – Zeleninová (1,9)

1. Slepice na paprice, houskový knedlík (1,3,7)

2. Fazolové lusky na kyselo, vejce, vařené brambory (1,3,7)

3. Katův šleh, rýže (1)

4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)

 

Čtvrtek – Hovězí s rýží (1,9)

1. Pečené rybí filé na másle, šťouchané brambory (1,4)

2. Bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka (1,3,7)

3. Vepřové maso na slanině, barevné těstoviny (1,3,7)

4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)

 

Pátek – Slovenská čočková (1)

1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7)

2. Chilli con carne s vepřovým mletým masem, rýže (1)

3. Palačinky s ovocnou marmeládou a cukrem (1,3,7)

4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)