Pondělí – Kmínová s vejcem (1,3,9)
1. Cikánská pečeně, rýže (1)
2. Kuřecí nudličky s rokforovou omáčkouz, těstoviny (1,3,7)
3. Segedínský guláš speciál, houskový knedlík (1,3,7)
4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)
Úterý – Slepičí s nudlemi (1,3,7,9)
1. Sekaný máslový řízek, vařené brambory (1,3)
2. Vepřový tokáň, špagety, sýr (1,3,7)
3. Valašské žebírko, rýže (1)
4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)
Středa – Zeleninová (1,9)
1. Slepice na paprice, houskový knedlík (1,3,7)
2. Fazolové lusky na kyselo, vejce, vařené brambory (1,3,7)
3. Katův šleh, rýže (1)
4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)
Čtvrtek – Hovězí s rýží (1,9)
1. Pečené rybí filé na másle, šťouchané brambory (1,4)
2. Bramborové knedlíky s uzeným masem, zelí, cibulka (1,3,7)
3. Vepřové maso na slanině, barevné těstoviny (1,3,7)
4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)
Pátek – Slovenská čočková (1)
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík (1,3,7)
2. Chilli con carne s vepřovým mletým masem, rýže (1)
3. Palačinky s ovocnou marmeládou a cukrem (1,3,7)
4. Vepřový plátek s tvarůžkem, pečené brambory (1,7)