Pondělí – Pórková (1,3,7)

1. Vepřové po sečuánsku, těstoviny(1,3)                            70,-

2. Přírodní roštěná, rýže (1)                                                70,-

3. Bramborový guláš, pečivo (1,3,7)                                   70,-

4. Zeleninový talíř se smaženými rybími prsty (1,3,7)        70,-

5. Smažený gordon blue, steakové hranolky (1,3,7)          80,-

 

Úterý – Kuřecí se zeleninou (9)

1. Pečená kýta, hlávkové zelí, houskový knedlík (1,3,7)    70,-

2. Špagety po uhlířsku (1,3,7)                                             70,-

3. Masové kuličky plněné nivou, vařené brambory (1,7)    70,-

4. Zeleninový talíř se smaženými rybími prsty (1,3,7)        70,-

5. Smažený gordon blue, steakové hranolky (1,3,7)         80,-

 

Středa – Boršč (1,3,9)

1. Hovězí na pepři, těstoviny (1)                                       70,-

2. Luhačovický špaček, vařené brambory (1,3,7)             70,-

3. Vepřová kotleta na žampionech, rýže (1,3,7)                70,-

4. Zeleninový talíř se smaženými rybími prsty (1,3,7)      70,-

5. Smažený gordon blue, steakové hranolky (1,3,7)        80,-

 

Čtvrtek – Hovězí s kapustou a rýží (9)

1. Pytlácký guláš, houskový knedlík (1,3,7)                       70,-

2. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka (1,3,7)   70,-

3. Vorařský závitek, rýže (anglická sl,.cibule) (1)                70,-

4. Zeleninový talíř se smaženými rybími prsty (1,3,7)        70,-

5. Smažený gordon blue, steakové hranolky (1,3,7)          80,-

 

Pátek – Kmínová s vejcem (1,3,9)

1. Osrdí po vídeňsku, houskový knedlík (1,3,7)                   70,-

2. Zbojnický skřivan, rýže (1)                                               70,-

3. Škubánky s mákem, máslem a cukrem (1,3,7)                70,-

4. Zeleninový talíř se smaženými rybími prsty (1,3,7)         70,-

5. Smažený gordon blue, steakové hranolky (1,3,7)           80,-