Pondělí – Zelná (1)
1. Husarská roláda s bramborovou kaší (1,7)
2. Bramborák s kuřecím flamendrem (1,3,7)
3. Námořnické maso, rýže (1)
4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)
Úterý – Uzená s kroupami (1)
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže (1)
2. Farfale se špenátem s kuřecím masem (1,3,7)
3. Pečené hoki na česneku, brambory (1,4)
4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)
Středa – Bramborová s houbami (1,9)
1. Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7)
2. Bramborové knedlíky s uzeným masem, hlávkové zelí (1,3,7)
3. Směs trhaných salátů s grilovaným lososem, pečivo (1,3,4,7)
4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)
Čtvrtek – Slepičí s nudlemi (1,3,7,9)
1. Kuře na slanině, těstoviny (1,3,7)
2. Ďábelské ražničí, rýže (plátky, paprika, cibule) (1)
3. Dušený španát, vejce, vařené brambory (1,3,7)
4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)
Pátek – Slovenská čočková (1,7,9)
1. Přirodní vepřový plátek, rýže (1)
2. Debrecínský guláš, houskový knedlík(1,3,7)
3. Těstoviny s mákem, cukrem a máslem (1,3,7)
4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou