Pondělí – Zelná (1)

1. Husarská roláda s bramborovou kaší (1,7)

2. Bramborák s kuřecím flamendrem (1,3,7)

3. Námořnické maso, rýže (1)

4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)

 

Úterý – Uzená s kroupami (1)

1. Znojemská hovězí pečeně, rýže (1)

2. Farfale se špenátem s kuřecím masem (1,3,7)

3. Pečené hoki na česneku, brambory (1,4)

4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)

 

Středa – Bramborová s houbami (1,9)

1. Plněná paprika, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7)

2. Bramborové knedlíky s uzeným masem, hlávkové zelí (1,3,7)

3. Směs trhaných salátů s grilovaným lososem, pečivo (1,3,4,7)

4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)

 

Čtvrtek – Slepičí s nudlemi (1,3,7,9)

1. Kuře na slanině, těstoviny (1,3,7)

2. Ďábelské ražničí, rýže (plátky, paprika, cibule) (1)

3. Dušený španát, vejce, vařené brambory (1,3,7)

4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou (1,3,7)

 

Pátek – Slovenská čočková (1,7,9)

1. Přirodní vepřový plátek, rýže (1)

2. Debrecínský guláš, houskový knedlík(1,3,7)

3. Těstoviny s mákem, cukrem a máslem (1,3,7)

4. Smažená kuřecí kapsa, vařené brambory s pažitkou