Pondělí – Uzená s rýží (1,9)

1. Masová pánev HUBERT, rýže (1)

2. Zapečené těstoviny, salát (1,3)

3. Smažené rybí filé, mačkané brambory (1,3,4,7)

4. Smažený uzenářský řízek, bramborový salát (1,3,7)

 

Úterý – Mexická (1,9)

1. Srbský vepřový kotlet, rýže (1)

2. Italské špagety, sýr (1,3,7)

3. Holandský řízek, bramborová kaše (1,3,7)

4. Smažený uzenářský řízek, bramborový salát (1,3,7)

 

Středa – Hovězí s písmenky (1,3,9)

1. Kuřecí ražničí, rýže (plátek) (1)

2. Táborská bašta, zelí, knedlík (maso, párek, uzené maso) (1)

3. Vepřové maso na pepři, těstoviny (1)

4. Smažený uzenářský řízek, bramborový salát (1,3,7)

 

Čtvrtek – Hrachová (1)

1. Segedínský guláš, knedlík (1,3,7)

2. Kuřecí steak se sýrovou omáčkou, těstoviny (1,7)

3. Orientální salát s kuřecím masem, pečivo (1)

4. Smažený uzenářský řízek, bramborový salát (1,3,7)

 

Pátek – Kuřecí (1,9)

1. Uzené stehno, šťouchané brambory (1)

2. Vepřový závitek na špeku, rýže (1)

3. Šišky s mákem, cukrem a máslem (1,3,7)

4. Smažený uzenářský řízek, bramborový salát (1,3,7)