Pondělí – Krupicová s vejcem (1,3,9)

1. Kuřecí steak s broskví a sýrem, rýže(1,3,7)

2. Smažený mletý řízek s nivou, brambrorová kaše (1,3,7)

3. Selská pečeně, zelí, bramborový knedlík (1,3,7)

4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)

 

Úterý – Kuřecí s masem a zeleninou (1,3,9)

1. Čevapčiči, cibule, hořčice, vařené brambory (1,3,10)

2. Kuřecí nudličky s pórkem, těstoviny (1,3,7)

3. Ledvinky na slanině, rýže (1)

4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)

 

Středa – Fazolová s paprikou (1,9)

1. Uzené maso se špenátem a bramborem (1,3)

2. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1,3,9)

3. Krájená čerstvá zelenina s kuřecím koktejlem, pečivo (1,7)

4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)

 

Čtvrtek – Hovězí s písmeky (1,9)

1. Vepřové maso v kapustě, brambory(1)

2. Pytlácká roláda, rýže(salám,žampiony,cibule) (1)

3. Bramborák s pikantní masovou směsí (1,3,7)

4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)

 

Pátek – Zelná (1)

1. Zvěřinový guláš, houskový knedlík (1,3,7)

2. Athénská jehla, rýže (kuřecí,cibule,slanina,gyros koření) (1)

3. Ovocný táč s drobenkou (1,3,7)

4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)