Pondělí – Krupicová s vejcem (1,3,9)
1. Kuřecí steak s broskví a sýrem, rýže(1,3,7)
2. Smažený mletý řízek s nivou, brambrorová kaše (1,3,7)
3. Selská pečeně, zelí, bramborový knedlík (1,3,7)
4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)
Úterý – Kuřecí s masem a zeleninou (1,3,9)
1. Čevapčiči, cibule, hořčice, vařené brambory (1,3,10)
2. Kuřecí nudličky s pórkem, těstoviny (1,3,7)
3. Ledvinky na slanině, rýže (1)
4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)
Středa – Fazolová s paprikou (1,9)
1. Uzené maso se špenátem a bramborem (1,3)
2. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1,3,9)
3. Krájená čerstvá zelenina s kuřecím koktejlem, pečivo (1,7)
4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)
Čtvrtek – Hovězí s písmeky (1,9)
1. Vepřové maso v kapustě, brambory(1)
2. Pytlácká roláda, rýže(salám,žampiony,cibule) (1)
3. Bramborák s pikantní masovou směsí (1,3,7)
4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)
Pátek – Zelná (1)
1. Zvěřinový guláš, houskový knedlík (1,3,7)
2. Athénská jehla, rýže (kuřecí,cibule,slanina,gyros koření) (1)
3. Ovocný táč s drobenkou (1,3,7)
4. Vepř.kotleta s fazolovými lusky a slaninou, opečené brambory(1)