Pondělí – Italská s nudlemi (1,3,7,9)
1. Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou, těstoviny (1,3,7)
2. Ohnivá pánev, rýže (1,9)
3. Kuřecí steak marinovaný v jogurtu, brambory (1,7)
4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)
Úterý – Slepičí s kapáním (1,3,7,9)
1. Záhorácký závitek, houskový knedlík (1,3,7)
2. Milánské špagety, sýr (1,3,7)
3. Bulgurové rizoto s kuřecím plátkem
4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)
Středa – Zeleninová (1,9)
1. Zbojnický skřivan, houskový knedlík (1,3,7)
2. Lipnický špaček (párek), šťouchané brambory (1,3,7)
3. Boloňský těstovinový salát, pečivo (1,3,6,7)
4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)
Čtvrtek – Cibulačka (9)
1. Čočka na kyselo, uzené maso, chléb, okurek (1,12)
2. Lašská vepřová kýta (slanina,kopr), těstoviny (1)
3. Marinovaná vepřová kotleta, rýže (1)
4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)
Pátek – Květáková (1,9)
1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)
2. Kuřecí plátek zapečený s nivou, brambory (1,7)
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)
4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)