Pondělí – Italská s nudlemi (1,3,7,9)

1. Vepřová kýta s hříbkovou omáčkou, těstoviny (1,3,7)

2. Ohnivá pánev, rýže (1,9)

3. Kuřecí steak marinovaný v jogurtu, brambory (1,7)

4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)

 

Úterý – Slepičí s kapáním (1,3,7,9)

1. Záhorácký závitek, houskový knedlík (1,3,7)

2. Milánské špagety, sýr (1,3,7)

3. Bulgurové rizoto s kuřecím plátkem

4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)

 

Středa – Zeleninová (1,9)

1. Zbojnický skřivan, houskový knedlík (1,3,7)

2. Lipnický špaček (párek), šťouchané brambory (1,3,7)

3. Boloňský těstovinový salát, pečivo (1,3,6,7)

4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)

 

Čtvrtek – Cibulačka (9)

1. Čočka na kyselo, uzené maso, chléb, okurek (1,12)

2. Lašská vepřová kýta (slanina,kopr), těstoviny (1)

3. Marinovaná vepřová kotleta, rýže (1)

4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)

 

Pátek – Květáková (1,9)

1. Segedínský guláš, houskový knedlík (1,3,7)

2. Kuřecí plátek zapečený s nivou, brambory (1,7)

3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (1,3,7)

4. Masový špíz s pepřovou omáčkou, bramborové plátky (1)