Pondělí – Rychtářská (zeleninová s cibulí) (1,9)

1. Sečuánský plátek, těstoviny (1,3,7)

2. Vegetariánské rizoto, salát (1)

3. Gratinované brambory s vepřovým masem (1,3)

4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)

 

Úterý – Hovězí s noky (1,3,9)

1. Znojemská pečeně, rýže (1)

2. Moravský vrabec, hlávkové zelí, knedlík (1,3,7)

3. Hovězí na zbojnický způsob, kolínka (1,3,7)

4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)

 

Středa – Dršťková (1)

1. Anglická roláda, rýže (šunka, pórek, žempiony) (1)

2. Flamendří steak, pečené půlky brambor (1)

3. Císařský zelen.salát, pečivo (led.salát,kuř.prsa,rajčata,mrkev,dresink) (1)

4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)

 

Čtvrtek – Cibulačka (1,9)

1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1,3,7)

2. Japonská pánev, rýže (1)

3. Vepřové maso s dušenou zeleninou, brambory ( (1)

4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)

 

Pátek – Hrstková (1,9)

1. Vepřová kotleta se šunkou, brambory (1)

2. Boloňské ragú s barevnými těstovinami, parmezán (1,7)

3. Žemlovka s jablky (1,3,7)

4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)