Pondělí – Rychtářská (zeleninová s cibulí) (1,9)
1. Sečuánský plátek, těstoviny (1,3,7)
2. Vegetariánské rizoto, salát (1)
3. Gratinované brambory s vepřovým masem (1,3)
4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)
Úterý – Hovězí s noky (1,3,9)
1. Znojemská pečeně, rýže (1)
2. Moravský vrabec, hlávkové zelí, knedlík (1,3,7)
3. Hovězí na zbojnický způsob, kolínka (1,3,7)
4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)
Středa – Dršťková (1)
1. Anglická roláda, rýže (šunka, pórek, žempiony) (1)
2. Flamendří steak, pečené půlky brambor (1)
3. Císařský zelen.salát, pečivo (led.salát,kuř.prsa,rajčata,mrkev,dresink) (1)
4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)
Čtvrtek – Cibulačka (1,9)
1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík (1,3,7)
2. Japonská pánev, rýže (1)
3. Vepřové maso s dušenou zeleninou, brambory ( (1)
4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)
Pátek – Hrstková (1,9)
1. Vepřová kotleta se šunkou, brambory (1)
2. Boloňské ragú s barevnými těstovinami, parmezán (1,7)
3. Žemlovka s jablky (1,3,7)
4. Filírovaná vepřová panenka s omáčkou z modrého sýra, krokety (1,3,7)