Pondělí – Koprová (1,3,9)

1. Štěpánská vepřová pečeně, rýže (1,3)

2. Dušená brokolice se sýrovou omáčkou, brambory (1,3)

3. Mleté kuličky, rajská omáčka, těstoviny (1,3,7)

4. Smažený gordon blue, brambory, tatarka (1,3,7)

 

Úterý – Ovarová (1,3,7,9)

1. Pečený salám, hrachová kaše, chléb, okurek (1,3,7)

2. Marinovaný vepřový plátek, jasmínová rýže (1)

3. Slovenské halušky se zelím a uzeným masem (1?3,7)

4. Smažený gordon blue, brambory, tatarka (1,3,7)

 

Středa – Gulášová (1,9)

1. Vepřová játra na slanině, rýže (1)

2. Vepřová kotleta se švestkovou omáčkou, pečené brambory (1)

3. Salát coleslaw s kuřecím plátkem,pečivo (1,3,7)

4. Smažený gordon blue, brambory, tatarka (1,3,7)

 

Čtvrtek – Uzená s rýží(1,9)

1. Pečená plec po selsku, sterilované zelí, houskový knedlík (1,3,7)

2. Francouzské brambory, okurek (1,3,7)

3. Dušená mrkev, vepřové maso, brambory (1)

4. Smažený gordon blue, brambory, tatarka (1,3,7)

 

Pátek – Pórková (1)

1. Smažený hermelín, vařené brambory (1,3,7)

2. Špagety carbonara (1,3,7)

3. Těstoviny s mákem a cukrem (1,3,7)

4. Smažený gordon blue, brambory, tatarka (1,3,7)