Pondělí – Frankfurtská (1,9)

1. Myslivecké krůtí plátky, těstoviny (houby,cibule,pórek)(1,3,7)

2. Vídeňský závitek, rýže (párek, cibule) (1)

3. Špagety s kuřecím masem a italskou omáčkou (1,3,7)

4. Smažený vepřový řízek, bramborovocibulový salát (1,3,7)

 

Úterý – Hovězí s rýží (1,3,7,9)

1. Baskické fazole (klobása, mrkev, kukuřice), chléb (1,3,7)

2. Svíčková na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)

3. Kuřecí kapsa se šunkou, rýže (1)

4. Smažený vepřový řízek, bramborovocibulový salát (1,3,7)

 

Středa – Hrstková (1,9)

1. Grilovaná krkovice, vařené brambory (1)

2. Štěpánská pečeně, rýže (1,3)

3. Řecký salát s grilovaným prsem, pečivo (1,3,7)

4. Smažený vepřový řízek, bramborovocibulový salát (1,3,7)

 

Čtvrtek – Česneková (3,9)

1. Pečená plec po selsku, červené zelí, houskový knedlík(1,3,7)

2. Kuřecí nudličky se zeleninou a kuskusem (1)

3. Smažený květák, vařené brambory (1,3,7)

4. Smažený vepřový řízek, bramborovocibulový salát (1,3,7)

 

Pátek – Brokolicová (1,9)

1. Vepřové na kmíně, těstoviny (1,3,7)

2. Hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,7)

3. Lívance s tvarohem (1,3,7)

4. Smažený vepřový řízek, bramborovocibulový salát (1,3,7)