Pondělí – Čočková (1,9)
1. Půchovské nudličky, rýže (1)
2. Uzené maso, bramborová kaše, okurek (1,3,7)
3. Penne pomodoro sypané parmezánem (rajčata,česnek,bazalka) (1,3,7)
4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)
Úterý – Hovězí s kapáním (1,9)
1. Srbské rizoto, sýr, okurek (1,7)
2. Lužická vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
3. Vepřový plátek zapečený s hermelínem, brambory (1,7)
4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)
Středa – Krkonošské kyselo (1,7)
1. Špenát s bramborovým knedlíkem a pečenou krkovicí (1,3,7)
2. Smažený salám v těstíčku, vařené brambory, červená řepa (1,3,7)
3. Kuřecí stroganov, jasmínová rýže (1)
4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)
Čtvrtek – Česneková (1,3,9)
1. Plněný zelný list, brambory (1,3)
2. Šenkýřská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
3. Boloňské lasagne (1,7)
4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)
Pátek – Kmínová s vejcem (1,3,9)
1. Játra na slanině, rýže (1)
2. Vídeňský guláš, houskový knedlík (1,7)
3. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)