Pondělí – Čočková (1,9)

1. Půchovské nudličky, rýže (1)

2. Uzené maso, bramborová kaše, okurek (1,3,7)

3. Penne pomodoro sypané parmezánem (rajčata,česnek,bazalka) (1,3,7)

4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)

 

Úterý – Hovězí s kapáním (1,9)

1. Srbské rizoto, sýr, okurek (1,7)

2. Lužická vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)

3. Vepřový plátek zapečený s hermelínem, brambory (1,7)

4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)

 

Středa – Krkonošské kyselo (1,7)

1. Špenát s bramborovým knedlíkem a pečenou krkovicí (1,3,7)

2. Smažený salám v těstíčku, vařené brambory, červená řepa (1,3,7)

3. Kuřecí stroganov, jasmínová rýže (1)

4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)

 

Čtvrtek – Česneková (1,3,9)

1. Plněný zelný list, brambory (1,3)

2. Šenkýřská vepřová pečeně, houskový knedlík (1,3,7)

3. Boloňské lasagne (1,7)

4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)

 

Pátek – Kmínová s vejcem (1,3,9)

1. Játra na slanině, rýže (1)

2. Vídeňský guláš, houskový knedlík (1,7)

3. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)

4. Smažená krkovice, cibulový bramborový salát (1,3,7)