Pondělí – Bramborová s paprikou (1,9)
1. Hovězí kostky na houbách, rýže (1)
2. Bělehradský vepřový plátek, těstoviny (protlak, paprika) (1,3,7)
3. Treska na česneku, vařené brambory (1,4)
4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)
Úterý – Francouzská (1,3,9)
1. Staročeská domácí sekaná, bramborový salát (1,3,7,9)
2. Moravská pečeně se zelím a bramborovým knedlíkem (1,3,7)
3. Čínské nudle s kuřecím masem a pikantní omáčkou (1,3)
4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)
Středa – Selská (1,9)
1. Slepice na paprice, těstoviny (1,3,7)
2. Pašerácká směs, rýže (vepřové maso, cibule, šunka, houby) (1)
3. Šunkový špíz, bramborová kaše (1,3,7)
4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)
Čtvrtek – Vývar se strouháním (1,3,7,9)
1. Koprová omáčka, vařené maso, houskový knedlík (1,3,7)
2. Bavorský závitek, rýže (salám, kyselé okurky, cibule) (1)
3. Salát z barevných těstovin, tuňák, cibule, kukuřice (1,3,4,7)
4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)
Pátek – Špenátová(1,3,7)
1. Myslivecký guláš, houskový knedlík (1,3,7)
2. Smažený hermelín, vařené brambory (1,3,7)
3. Drobenkový koláč (1,3,7)
4. Smažené kuřecí nugety, mačkané brambory (1,3,7)