Pondělí – Hovězí s nočky (1,3,7,9)
1. Kuřecí maso na kari, rýže (1)
2. Plněný paprikový lusk, těstoviny (1,3,7)
3. Pražská roláda, vařené brambory (1,3)
4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)
Úterý – Kozí brada (zelná z hlávkového zelí) (1)
1. Sekaný máslový řízek, petrželové brambory (1)
2. Kuřecí plátek na víně, těstoviny (1,3,7)
3. Trenčanské fazole s párkem,chléb (1,3)
4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)
Středa – Krupicová (1)
1. Guláš “SAMURAJ”, houskový knedlík (1,3,7)
2. Špagety s mletým masem a sýrem (1,3,7)
3. Kuřecí přírodní plátek, hrášková rýže (1)
4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)
Čtvrtek – Drůbková (9)
1. Pečené rybí filé, vařené brambory (1,3,7)
2. Uzená krkovice s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)
3. Těstovinový salát s nivou, ořechy a bazalkou (1,3,7)
4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)
Pátek – Kulajda (1,7)
1. Vepřové maso se sušenými rajčaty, šťouchané brambory (1,9)
2. Mexická rýže (1)
3. Vídeňské knedlíky s vanilkovou omáčkou (1,3,7)
4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)