Pondělí – Hovězí s nočky (1,3,7,9)

1. Kuřecí maso na kari, rýže (1)

2. Plněný paprikový lusk, těstoviny (1,3,7)

3. Pražská roláda, vařené brambory (1,3)

4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)

 

Úterý – Kozí brada (zelná z hlávkového zelí) (1)

1. Sekaný máslový řízek, petrželové brambory (1)

2. Kuřecí plátek na víně, těstoviny (1,3,7)

3. Trenčanské fazole s párkem,chléb (1,3)

4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)

 

Středa – Krupicová (1)

1. Guláš “SAMURAJ”, houskový knedlík (1,3,7)

2. Špagety s mletým masem a sýrem (1,3,7)

3. Kuřecí přírodní plátek, hrášková rýže (1)

4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)

 

Čtvrtek – Drůbková (9)

1. Pečené rybí filé, vařené brambory (1,3,7)

2. Uzená krkovice s křenovou omáčkou, houskový knedlík (1,3,7)

3. Těstovinový salát s nivou, ořechy a bazalkou (1,3,7)

4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)

 

Pátek – Kulajda (1,7)

1. Vepřové maso se sušenými rajčaty, šťouchané brambory (1,9)

2. Mexická rýže (1)

3. Vídeňské knedlíky s vanilkovou omáčkou (1,3,7)

4. Kuřecí nudličky v rokforové omáčce, gnocchi (1,3,7)