Pondělí – Hrachová (1)

1. Vepřová plec ala bažant, dušená rýže (1) 77,-

2. Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurek (1,3) 77,-

3. Vepřová játra po cikánsku, vařené brambory (1) 77,-

4. Zeleninový talíř s grilovaným kuřecím prsem, toast (1,3) 77,-

5. Kuřecí steak “gyros”, smažené hranolky (1) 88,-

6. Smažená císařská niva, vařené brambory s pažitkou (1,3,7) 88,-

Úterý – Uzená s rýží

1. Budějovická pečeně, houskový knedlík (1,3,7) 77,-

2. Grilované kuře, kari rýže (1) 77,-

3. Vepřový plátek na slanině, těstoviny (1,3) 77,-

4. Zeleninový talíř s grilovaným kuřecím prsem, toast (1,3) 77,-

5. Kuřecí steak “gyros”, smažené hranolky (1) 88,-

6. Smažená císařská niva, vařené brambory s pažitkou (1,3,7) 88,-

Středa – Jarní zeleninová (1,9)

1. Selská pečeně, sterilované zelí, houskový knedlík (1,3,7) 77,-

2. Kuřecí maso na rozmarýnu, šunková rýže (1) 77,-

3. Pečená tilápie s máslem, bramborová kaše (3,4) 77,-

4. Zeleninový talíř s grilovaným kuřecím prsem, toast (1,3) 77,-

5. Kuřecí steak “gyros”, smažené hranolky (1) 88,-

6. Smažená císařská niva, vařené brambory s pažitkou (1,3,7) 88,-

Čtvrtek – Hovězí s písmenky (1,9)

1. Koprová omáčka s vepřovým masem, houskový knedlík (1,3,7) 77,-

2. Kuřecí barbeque špalíčky, rýže (1) 77,-

3. Smažený karbenátek, šťouchané brambory (1,3,7) 77,-

4. Zeleninový talíř s grilovaným kuřecím prsem, toast (1,3) 77,-

5. Kuřecí steak “gyros”, smažené hranolky (1) 88,-

6. Smažená císařská niva, vařené brambory s pažitkou (1,3,7) 88,-

Pátek – Selská (1,9)

1. Debrecínský guláš, houskový knedlík (1,3,7) 77,-

2. Vorařský závitek, hrášková rýže (1) 77,-

3. Kynuté lívance s tvarohem a cukrem (1,3,7) 77,-

4. Zeleninový talíř s grilovaným kuřecím prsem, toast (1,3) 77,-

5. Kuřecí steak “gyros”, smažené hranolky (1) 88,-

6. Smažená císařská niva, vařené brambory s pažitkou (1,3,7) 88,-