Pondělí – Gulášová (1)
1. Uzené maso, šťouchané brambory (-)
2. Zapečené těstoviny se špenátem, smetanou a kuřecím masem (1,3,7)
3. Pražská pečeně, rýže (1)
4. Steak z kuřecího stehna s kukuřicí, bramborové klíny (1)
Úterý – Hovězí s játrovou rýží (1,3,9)
1. Mletý řízek s nivovou omáčkou, vařené brambory (1,3,7)
2. Špagety s neapolskou omáčkou, sýr (1,3,7)
3. Vepřové maso na smetaně, houskový knedlík (1,3,7,9,10)
4.Steak z kuřecího stehna s kukuřicí, bramborové klíny (1)
Středa – Kapustová (1,9)
1. Vepřový steak s uzeným sýrem, gnocchi (1,3,7)
2. Mexické fazole, pečivo (1,3,7)
3. Španělský ptáček s kuřecího masa, rýže (1,3)
4. Steak z kuřecího stehna s kukuřicí, bramborové klíny (1)
Čtvrtek – Slepičí se smaženým hráškem (1,3,7,9)
1. Pečený bůček, kysané zelí, houskový knedlík (1,3,7)
2. Vepřové na kmíně, těstoviny (1,3,7)
3. Zeleninový talíř s vlašským salátem, pečivo (1,3,7,9)
4. Steak z kuřecího stehna s kukuřicí, bramborové klíny (1)
Pátek – Dýňová(1,7,9)
1. Maďarský guláš, houskový knedlík (1,3,7)
2. Loupežnická směs, rýže (paprika, houby, klobása)(1,3,7)
3. Bublanina s třešněmi (1,3,7)
4. Steak z kuřecího stehna s kukuřicí, bramborové klíny (1)