Pondělí – (1,9)

1. Vepřový perkelt, těstoviny (1,3,7)

2. Sekaná pečeně, šťouchané brambory (1,3,7)

3. Mexický steak, rýže (1)

4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)

 

Úterý – Hovězí s rýží a hráškem (1,9)

1. Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (1,3,7)

2. Čínská pánev (1)

3. Smažený květák, vařené brambory (1,3,7)

4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)

 

Středa – Fazolová s mletým masem (1)

1. Střapatý kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)

2. Medajlonky z vepřové kotlety, šunková rýže (1)

3. Burgundská pečeně, těstoviny (1)

4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)

 

Čtvrtek – Česneková (1,3,9)

1. Pečené kuře na zelí, knedlík (1,3,7)

2. Zapečené rybí filé, brambory(4)

3. Vepřový flamendr, rýže (1)

4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)

 

Pátek – Frankfurtská (1,9)

1. Svratecký guláš, houskový knedlík (1)

2. Masový špíz, rýže parboiled (1,7)

3. Perník (1,3,7)

4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)