Pondělí – (1,9)
1. Vepřový perkelt, těstoviny (1,3,7)
2. Sekaná pečeně, šťouchané brambory (1,3,7)
3. Mexický steak, rýže (1)
4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)
Úterý – Hovězí s rýží a hráškem (1,9)
1. Frankfurtská pečeně, houskový knedlík (1,3,7)
2. Čínská pánev (1)
3. Smažený květák, vařené brambory (1,3,7)
4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)
Středa – Fazolová s mletým masem (1)
1. Střapatý kuřecí řízek, bramborový salát (1,3,7)
2. Medajlonky z vepřové kotlety, šunková rýže (1)
3. Burgundská pečeně, těstoviny (1)
4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)
Čtvrtek – Česneková (1,3,9)
1. Pečené kuře na zelí, knedlík (1,3,7)
2. Zapečené rybí filé, brambory(4)
3. Vepřový flamendr, rýže (1)
4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)
Pátek – Frankfurtská (1,9)
1. Svratecký guláš, houskový knedlík (1)
2. Masový špíz, rýže parboiled (1,7)
3. Perník (1,3,7)
4. Grilované kuř.prso s gazdovskou šunkou,pečené brambory (1)