Pondělí – Cibulová s bramborem (1,9)
1. Vepřové carbonara, barevné těstoviny (1,3,7)
2. Pečené kuře, rýže (1)
3. Grilovaná treska s bylinkovou krustou, brambory (1,4)
4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)
Úterý – Hrachová s párkem (1,9)
1. Roštěná na barevném pepři, rýže (1,3,10)
2. Smažená uzená krkovička, šťouchané brambory (1,3,7)
3. Moravský vrabec, hlávkové zelí, knedlík (1,3,7)
4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)
Středa – Hovězí s játrovou rýží (1,9)
1. Smažená niva, brambory, tatarka (1,3,7)
2. Těstovinový salát s rajčaty, mozzarelou a jogurtem (1,3,7)
3. Vepřová roláda, jasmínová rýže (1)
4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)
Čtvrtek – Květáková (1,9)
1. Kuřecí špalek s restovanou zeleninou, rýže (1)
2. Játra na roštu, brambory (1)
3. Myslivecký guláš, houskový knedlík (1,3,7)
4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)
Pátek – Francouzská (1)
1. Ďábelská koule, rajčatová omáčka, knedlík (1,3,7)
2. Kuřecí pfefer steak, rýže (1)
3. Kynuté ovocné knedlíky, opečená strouhanka, máslo (1,3,7)
4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)