Pondělí – Cibulová s bramborem (1,9)

1. Vepřové carbonara, barevné těstoviny (1,3,7)

2. Pečené kuře, rýže (1)

3. Grilovaná treska s bylinkovou krustou, brambory (1,4)

4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)

 

Úterý – Hrachová s párkem (1,9)

1. Roštěná na barevném pepři, rýže (1,3,10)

2. Smažená uzená krkovička, šťouchané brambory (1,3,7)

3. Moravský vrabec, hlávkové zelí, knedlík (1,3,7)

4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)

 

Středa – Hovězí s játrovou rýží (1,9)

1. Smažená niva, brambory, tatarka (1,3,7)

2. Těstovinový salát s rajčaty, mozzarelou a jogurtem (1,3,7)

3. Vepřová roláda, jasmínová rýže (1)

4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)

 

Čtvrtek – Květáková (1,9)

1. Kuřecí špalek s restovanou zeleninou, rýže (1)

2. Játra na roštu, brambory (1)

3. Myslivecký guláš, houskový knedlík (1,3,7)

4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)

 

Pátek – Francouzská (1)

1. Ďábelská koule, rajčatová omáčka, knedlík (1,3,7)

2. Kuřecí pfefer steak, rýže (1)

3. Kynuté ovocné knedlíky, opečená strouhanka, máslo (1,3,7)

4. Smažený kuřecí řízek v bramboráku, salát coleslaw (1,3,7)